Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

BIZÁR Pred nemocnicou sedel v kresle a díloval drogy: Policajtom sa nezdali dlhé rady zákazníkov

Díler si otvoril svoju
Díler si otvoril svoju "kanceláriu" priamo pred nemocnicou. (Zdroj: YouTube/Policie ČR)

BRNO - Tridsaťšesťročný muž podľa českej polície predával pervitín priamo pri jednej z brnenských nemocníc, záujemcovia čakali, až na nich príde rad. Polícia ho obvinila z predaja drog, hrozí mu až päťročné väzenie. Na policajnom webe o tom informoval hovorca David Chaloupka.

Muža zadržali kriminalisti z brnenského toxi tímu, ktorí dostali informáciu, že v Zábrdoviciach predáva drogy nejaký cudzinec. Pripravili sa teda na sledovanie miest, kde mal drogy údajne predávať. Jedným z nich bol aj priestor pred úrazovou nemocnicou.

"Sami potom boli prekvapení, ako predaj drog na ulici prebieha. Díler si nehanebne na vonkajšom posedení zriadil doslova mobilnú kanceláriu. Jeho zákazníci poslušne čakali neďaleko, až na nich príde rad," uviedol hovorca.

Díler ponúkal drogy priamo pred nemocnicou (Zdroj: YouTube/Policie ČR)

Muž chcel po predaji z miesta odísť na kolobežke, kriminalisti ho ale zadržali. Ďalšie drogy následne našli pri domovej prehliadke aj u neho v byte. Pre trestný čin nedovolenej výroby a iného nakladania s omamnými a psychotropnými látkami as jedmi mu hrozí až päť rokov väzenia.

Viac o téme: NemocnicaDrogyDílerBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu