Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Štefan Budinský: Z basy sa tak skoro nedostane

Štefan Budinský
Štefan Budinský (Zdroj: Nový Čas)

BREZNO - Štefan Budinský (23) z Valaskej sa tak skoro spoza mreží nedostane. Na breznianskom okresnom súde totiž čelí obžalobe, že vlani napadol priateľku Alenu (25). Navyše mu nedávno pribudlo ďalšie obvinenie pre týranie blízkej a zverenej osoby, za čo mu hrozí až osem rokov basy. Aj toto obvinenie súvisí s jeho priateľkou, ktorá u neho bývala aj s jej malým synom (4).

Ich vzťah sa začal vraj iba ako nezáväzný sex, potom si Budinský nasťahoval frajerku domov k rodičom. Neskôr sa začali navzájom pri sexe fotiť, aj tie najintímnejšie miesta. A práve tieto fotky boli dôvodom ich rozchodu. „Cez internet posielala svoje nahé fotky všelijakým chlapom. Tak som sa s ňou rozišiel. Nikdy som ju však nezbil,“ povedal Budinský. Alena však mala iný názor a svojho milenca udala. Údajne ju bil, týral, a dokonca topil vo vani. „Bola vystrašená, nerozhodná a pri výsluchu plakala,“ povedal policajt, ktorý Alenu vypočúval. Za zbitie priateľky Budinského už obžalovali, teraz mu pribudlo nové obvinenie. „Polícia to proti mne vykonštruovala. Podám trestné oznámenia,“ tvrdil na súde Budinský.

Zrejme narážal na to, že je v záujme viacerých ľudí, aby zostal za mrežami čo najdlhšie. Hrozí totiž, že po prepustení by mohol zmiznúť ako jeho kumpáni Ivančík so Škodom. Tých aj s Budinským odsúdili za brutálne vraždy Pušku a Melošovej, rozsudok však ešte nie je právoplatný. Dvaja násilníci sú v súčasnosti zrejme niekde za horami za dolami a na pobyt v base ani nepomýšľajú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu