Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Voľby 2022: Smer-SD a Sme rodina pôjdu do volieb do Zastupiteľstva KSK spoločne

(Zdroj: Topky - Ján Zemiar)

MICHALOVCE - Smer-SD a Sme rodina sa v jesenných voľbách do Zastupiteľstva Košického samosprávneho kraja (KSK) budú o priazeň voličov uchádzať na jednej kandidátnej listine. V rovnakom režime sa tiež ich kandidáti postavia k voľbám do Mestského zastupiteľstva v Michalovciach. Informoval o tom tlačový odbor strany Smer-SD.

"Táto dohoda bola podpísaná pre volebné obdobie 2022 - 2026. Hnutie Sme rodina podporí vo voľbách do samosprávy kandidáta na predsedu KSK Viliama Zahorčáka a v komunálnych voľbách kandidáta na primátora mesta Michalovce Miroslava Dufinca," uviedol Smer-SD. Dohodu o spoločných kandidátkach v piatok v Michalovciach podpísal predseda Okresnej organizácie Smeru–SD Peter Voľanský, krajský predseda hnutia Sme rodina Martin Dzielavský, kandidát na primátora Michaloviec za stranu Smer–SD Miroslav Dufinec a kandidát na predsedu KSK Viliam Zahorčák.

Robert Fico poďakoval Milanovi Uhríkovi z Republiky za zber podpisov za referendum o páde vlády

Robert Fico poďakoval Milanovi Uhríkovi z Republiky za zber podpisov za referendum o páde vlády (Zdroj: Facebook/Robert Fico)

Kandidáta na primátora Michaloviec podporí aj Slovenská národná strana (SNS). Túto dohodu podpísal Dufinec s predsedom Okresnej rady SNS Michalovce Jaroslavom Vaľom. "Považujem toto spojenie nielen ako ocenenie úspechov na úrovni riadenia mesta Michalovce, ale aj ako vyjadrenie odhodlania tieto výsledky a skúsenosti preniesť do rozvoja nášho kraja," uviedol Zahorčák.

Viac o téme: Robert FicoSmerBoris KollárSme rodinaVoľby 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu