Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tak tomu sa povie šťastie v nešťastí: Šoférka na R1-tke jazdila v protismere! VIDEO Zázrak, že nedošlo k zrážke

(Zdroj: FB / Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Vodiči posledné dni zažívajú na diaľniciach v skutku bizarné situácie. Začal to Poliak, ktorý si to smeroval po diaľnici D1 z Trnavy do Bratislavy s plne naloženým vozíkom. Teraz sa však oveľa nebezpečnejšia situácia stala na R1-tke pri Nitre. Šoférka s cudzími evidenčnými číslami totiž jazdila v protismere.

Celé sa to stalo ešte 14. júla. Všímavý vodič totiž spozoroval vodičku na Peugeote 206, ktorá jazdila v protismere. Z obavy o bezpečnosť preto upozornil na nebezpečné situáciu policajtov. Podľa jeho slov sa mu vodička vynorila v protismere na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre ako duch.

Archívne VIDEO Hry o život? Šoférka jazdila na R1-tke v protismere: Našťastie nedošlo k zrážke!

Hry o život? Šoférka jazdila na R1-tke v protismere: Našťastie nedošlo k zrážke! (Zdroj: FB / Polícia SR - Nitriansky kraj)

"Nenápadný malý Peugeot 206 s cudzími evidenčnými číslami si pomaly razil cestu k najbližšiemu výjazdu. Jeho vodička vraj mala smrť v očiach. Nečudo, veď keby sa plne venovala riadeniu vozidla a sledovala dopravné značenie, nemuseli sme dnes o nej písať a nemuselo sa niekoľko desiatok vodičov, ktorí okolo nej museli prejsť, dostať do ohrozenia vlastných životov," konštatovali nitrianski policajti na sociálnej sieti. Aj z toho dôvodu preto vyzvali všetkých vodičov, aby v prípade, že sa dostanú do podobnej situácie, okamžite odstavili vozidlo pri kraji cesty, obliekli si reflexnú vestu a vystúpili s celou posádkou z vozidla. Následne by mali počkať za zvodidlami na pomoc.

 

Viac o téme: Jazda v protismereNitrianska polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu