Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nové skutočnosti v prípade agresívnej matky zo Šale: Po strate detí jej hrozí aj väzenie!

(Zdroj: FB/Polícia SR)

ŠAĽA – Beštiálny prípad ženy, ktorá sa svojim malým synom vyhrážala zabitím, vulgárne na nich kričala a nadávala im – a to všetko v priamom prenose vo videu, ktoré zdieľala na sociálnej sieti – naberá na obrátkach. Po tom, ako boli žene po medializovaní celej veci deti odobrané, polícia informovala o tom, že voči nej bolo vznesené obvinenie.

„Vyšetrovateľ PZ obvinil 32-ročnú podozrivú osobu z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby a zároveň podal podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie, o ktorom rozhodne príslušný súd. Vyšetrovanie okolností prípadu naďalej pokračuje,“ uviedla nitrianska krajská polícia.

Matka zo šale sa vulgárne rozpráva s deťmi (Zdroj: TikTok)

Už včera informovali, že vyšetrovateľ Policajného zboru zo Šale začal trestné stíhanie vo veci trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby po tom, čo sociálnymi sieťami prebehli videá, na ktorých mladá žena vulgárne nadáva svojim deťom a na jednom z nich dokonca dieťa udrie a kopne. Deti boli v spolupráci s príslušným úradom práce sociálnych vecí a rodiny umiestnené do špecializovaného zariadenia.

Paradoxom celého prípadu je, že žena sa voči vlastným deťom agresívne správala počas živých vysielaní na sociálnej sieti. Tieto zábery sa neskôr začali šíriť medzi ľuďmi a dostali sa aj do médií. V jedno takomto videu je napríklad počuť plačúce dieťa. Žena, ktorá sa v tom čase nachádza v zábere, naň kričí. „Mám ťa tu rozkopať hneď teraz,“ adresuje vzlykajúcemu dieťaťu. „A pál do p**e. A skús vyliezť z tej….,“ pokračuje. Mimo záber je počuť, že dieťa neustále plače a bráni sa. Žena sa následne prihovorí aj ďalšej osobe, podľa všetkého druhému z detí. „A ty prataj, lebo ťa ****,“ povie. Žena sa deťom vyhrážala dokonca aj zabitím. Podľa vlastných videí ich mala aj biť.

Viac o téme: MatkaPolícia Šaľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu