Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Otrasný prípad zo Šale: Matka vulgárne nadáva deťom, vyhráža sa im smrťou! VIDEO sama zverejnila

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reprofoto/TV Markíza, Facebook/ Polícia SR )

ŠAĽA – Vyhrážky, krik, vulgárne nadávky. A to všetko adresované malým deťom zo strany ich matky. V jednom z bytových domov v meste Šaľa sa odohrávajú scény ako zo zlého filmu. Matka sa na záberoch, ktoré naživo odvysielala na sociálnej sieti, vyhráža vlastným synom zabitím. Prípad už má v rukách polícia.

Na prípad upozornila TV Markíza. Vo zverejnenom videu je počuť plačúce dieťa. Žena, ktorá sa v tom čase nachádza v zábere, naň kričí. „Mám ťa tu rozkopať hneď teraz,“ adresuje vzlykajúcemu dieťaťu. „A pál do p**e. A skús vyliezť z tej….,“ pokračuje. Mimo záber je počuť, že dieťa neustále plače a bráni sa. Žena sa následne prihovorí aj ďalšej osobe, podľa všetkého druhému z detí. „A ty prataj, lebo ťa ****,“ povie. Žena sa mala deťom vyhrážať dokonca aj zabitím. Zarážajúce je, že videá, ktoré natočila v byte, kde s deťmi žije, zverejnila na sociálnej sieti.

Videá, na ktorých je ženu počuť vulgárne sa rozprávať s deťmi, už kolujú na sociálnych sieťach. Takáto komunikácia je zachytená aj na tomto zázname, ktorý dokonca matka zo Šale vysielala naživo. Upozorňujeme, že nie je vhodný pre maloletých. 

Matka zo šale sa vulgárne rozpráva s deťmi (Zdroj: TikTok)

Keď ženu televízia konfrontovala, poprela, že by niečo také hovorila. Potom, ako jej bolo ukázané jej vlastné video, ale už rétoriku zmenila a potvrdila, že na videu je ona. Na otázku, či je v poriadku rozprávať sa s deťmi takýmto spôsobom odpovedala, že nie je. Tvrdila tiež, že k nim chodí pracovníčka z kurately, ktorá vie, ako sa „chová a žije.“ „Ja si ich nedám zobrať,“ odkázala.

Otrasný prípad zo Šale:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/TV Markíza)

Prípad má už v rukách polícia. „Polícia v Šali preverila tento podnet a v spolupráci s príslušným úradom práce, sociálnych vecí a rodiny preverujeme všetky okolnosti, na základe ktorých by sme mohli vo veci ďalej konať,“ uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny tvrdí, že daný prípad evidujú, k aktuálnej situácii maloletých detí a ku konkrétnym opatreniam, ktoré už boli vykonané, však z dôvodu ochrany osobných údajov a citlivosti situácie nechceli však bližšie informácie poskytovať.

Viac o téme: VideoMatkaNadávkyVyhrážkyVulgarizmyPolícia Šaľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu