Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šialená naháňačka pri Lučenci: Vodič unikal policajtom vyše 200-kilometrovou rýchlosťou! Bol sfetovaný

Šialená naháňačka nafetovaného vodiča
Šialená naháňačka nafetovaného vodiča (Zdroj: FB/Polícia - Banskobystrický kraj)

LUČENEC - Nafetovaný vodič unikal policajtom vyše 200 kilometrovou rýchlosťou. Policajti ho nakoniec chytili a aktuálne je v cele policajného zadržania.

Včerajšej spoločnej dopravnej akcie v okrese Lučenec sa zúčastnili aj policajti Diaľničného oddelenia zo Žiaru nad Hronom. Pri výkone služby zastavovali vodiča, ktorý výrazne prekročil najvyššiu povolenú rýchlosť v obci Kalinovo. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti. 

Vodič podľa nich  na výzvy polície nereagoval a policajtom začal unikať. Hliadke sa vodiča podarilo zastaviť v Hájnačke, teda v okrese Rimavská Sobota. "Vodič bol na mieste obmedzený na osobnej slobode. Na zistenie prípadnej prítomnosti alkoholu či iných látok v organizme vodiča, bol u neho nariadený odber krvi a iného biologického materiálu. Predbežné výsledky toxikologického vyšetrenia potvrdili prítomnosť omamných a psychotropných látok, amfetamínu a metamfetamínu. Pre ďalšie konanie v tejto veci budú dôležité aj vyjadrenia znalcov. V prípade vodiča, ide o 33-ročného muža z okresu Lučenec," opísali policajti.

Šialená naháňačka! Nafetovaný vodič unikal policajtom viac ako 200-kilometrovou rýchlosťou (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

Vodičovi bola na miestevykonaná aj prehliadka vozidla, nakoľko mali lučeneckí kriminalisti podozrenie na drogovú trestnú činnosť. 

Viac o téme: DrogyVodičNaháňačkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu