Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pohotová reakcia SBS-kára zachránila mladé ženy: Rakúšan sa ich pokúsil nadrogovať na párty v Bratislave!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Až desať rokov odňatia slobody hrozí Mehmetovi z Rakúska, ktorý chcel na bratislavskej diskotéke omámiť dve ženy. Vďaka pohotovej reakcii SBS-kára skončil v rukách polície.

Po uvoľnení opatrení, na ktoré čakali najmä mladí ľudia, sa život, najmä počas víkendov, vracia do ulíc. Opatrné však musia byť najmä ženy, čo potvrdil aj prípad z jednej bratislavskej diskotéky. Polícia tam zadržala 25-ročného Mehmeta z Rakúska, ktorý sa pokúsil nadrogovať dve ženy. Obvinili ho zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi.

"Podľa doterajších informácií mal obvinený v sobotu (04.06.2022) v jednom z podnikov v centre Bratislavy pri stole naliať do dvoch pohárov neznámu číru tekutinu. S pohármi následne pristúpil k dvom neznámym ženám na tanečnom parkete a poháre im núkal, tie to však odmietli," opísala polícia. Našťastie, však všetko sledoval pracovník SBS, ktorý ho potom, ako ženy poháre odmietli, zadržal a privolal políciu. 

archívne video

Muž (30) na pervitínovom tripe ukázal, čo dokážu drogy: Vyvádzal ako šialený (Zdroj: Mestská polícia Pardubice)

"Tá Mehmeta obmedzila na osobnej slobode a poháre s neznámou látkou zaistila a zaslala k expertíznemu skúmaniu. Skúmaním bolo potvrdené, že sa jednalo o tekutinu s obsahom kyseliny 4-hydroxybutánovej, ktorá je zaradená v zmysle zákona č. 139/1998 Z. z. do II. skupiny psychotropných látok. Mehmet bol umiestnený po vykonaní potrebných úkonov do cely policajného zaistenia, pričom zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný podnet k návrh na jeho väzobné stíhanie," dodali policajti. 

Viac o téme: DiskotékaPolícia Omamné látkyBratislavaSBS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu