Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NEHODA na D1: Mladík sa druhýkrát narodil! Z pohľadu na jeho zdemolované auto budete mať husiu kožu

(Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Druhýkrát sa narodil! Reč je o mladom vodičovi, ktorý akoby zázrakom prežil obrovskú nehodu. Na dialnici v smere do Bratislavy totiž narazil do kamiónu pred ním, čím si auto úplne zdemoloval. Pri pohľade na auto sa okoloidúci len pýtali, či vodič prežil. Ten však akoby zázrakom vyšiel z auta po svojich a ešte k tomu bez škrabancov!

Celé sa to stalo v stredu 4. mája popoludní. Policajti údajne nemohli veriť vlastným očiam, keď prišli na miesto nehody na diaľnici D1 v smere na Bratislavu. Spozorovali totiž úplne zdemolované auto bez strechy, čelného skla a podobne. Účastníkmi nehody bol vodič Škoda Kodiaq, z ktorého neostalo takmer nič a vodič nákladného auta.

Dopravná nehoda sa stala na diaľnici D1 v smere na Bratislavu pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa vodiča vozidla zn. Škoda, pretože podľa jeho vyjadrenia „nastavoval navigáciu“. Tento vodič mal veľké šťastie, nakoľko vystúpil z búraného vozidla po svojich a bez škrabancov,“ upozornili policajti.

 

HROZIVO VYZERAJÚCA DOPRAVNÁ NEHODA VODIČ SA DRUHÝ RAZ NARODIL 👮Bratislavskí dopravní policajti neverili vlastným očiam,...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, May 5, 2022

Následne však apelovali na vodičov, aby im bola táto nehoda príkladom toho, že stačí len chvíľa nepozornosti a nešťastie je na svete. Vyzvali preto motoristov, aby sa za každej okolnosti plne venovali riadeniu vozidla a nie iným činnostiam, ktoré by mohli skončiť fatálne.

Viac o téme: NehodaVodičDopravná nehodaNehoda na diaľniciBratislavská políciaZdemolované auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu