Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hororová dopravná nehoda pri Košiciach: Zanenia utrpeli štyri osoby

Nehoda v mestskej časti Košice - okolie Zobraziť galériu (3)
Nehoda v mestskej časti Košice - okolie (Zdroj: FB/Polícia - Košický kraj)

KOŠICE - Štyroch zranených si vyžiadala pondelková popoludňajšia (23. 5.) dopravná nehoda v obci Slanec v okrese Košice-okolie. Informuje o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti s tým, že vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví.

Vodička osobného motorového vozidla zn. Chevrolet Cruze išla smerom do Slanca zo Slanského Nového Mesta. "Na rovnom úseku pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, prešla do protismernej časti vozovky, kde ľavou prednou časťou vozidla narazila do ľavej prednej časti protiidúceho vozidla Škoda Fabia," uvádza polícia.

 

VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA V OKRESE KOŠICE OKOLIE Včera popoludní viedla vodička osobné motorové vozidlo zn. Chevrolet Cruze...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Monday, May 23, 2022

Vodička utrpela ťažký úraz, ťažké zranenia utrpela aj jej spolujazdkyňa. "Vodič vo vozidle Škoda Fabia utrpel predbežne ľahké zranenia a jeho spolujazdkyňa zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 42 dní," dodáva s tým, že prítomnosť alkoholu dychovou skúškou nepotvrdili ani u jedného z vodičov.

Viac o téme: NehodaVyšetrovanieZraneniaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu