Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Stačili milimetre a stala by sa tragédia: Hrôzostrašné VIDEO z nehody pri Senici! V hlavnej úlohe auto a motocykel

(Zdroj: FB / Polícia SR - Trnavský kraj)

SENICA – Len o vlások zabránil nešťastiu! Reč je o motocyklistovi, ktorý cez víkend zareagoval naozaj pohotovo. Vodič auta mu totiž pri odbáčaní na hlavnú cestu od obce Častkov nedal prednosť a hrozilo, že sa stane tragédia. S motocyklom skončil na zemi, čím utrpel viaceré zranenia. Policajti upozorňujú vodičov, aby boli na cestách mimoriadne opatrní.

Celé sa to udialo v nedeľu krátko pred obedom v okrese Senica. Od obce Častkov totiž na hlavnú cestu odbáčala Škoda Felícia. Na videu, ktoré zverejnili policajti vidno, ako zastala, následne sa pohla a krátko na to vyčnievajúc do cesty zastavila. Sprava vidieť prichádzajúceho motocyklistu, ktorý na prekážku na ceste zareagoval a snažil sa mu vyhnúť a zabrániť tak tragédii.

57-ročný Seničan ihneď na auto zareagoval, prudko zabrzdil, dostal sa s motorkou Honda do šmyku a vzápätí sa šmýkal po vozovke. Motocykel skončil nakoniec v prednej časti auta Škody Felícia,“ napísali trnavskí policajti na sociálnej sieti. Aj keď nehoda vyzerá strašidelne, po kolízii vidno, ako sa motocyklista postavil na nohy a pozeral na škody. Vzápätí na miesto nehody prišla aj sanitka. „Zranený motorkár utrpel viaceré zranenie a podľa predbežnej správy by nemalo ísť o zranenia nad 6 týždňov liečby. Policajti alkohol u vodičov na mieste nezistili. Škoda na vozidlách, najmä na motocykle, bola odhadnutá na 1500 eur,“ informovali policajti.

Nejde však o jedinú nehodu motocyklistu v trnavskom kraji počas víkendu. Ako muži zákona ozrejmili, pri obci Plavecký Peter motocyklista nezvládol riadenie a skončil mimo cestu. Nehoda si našťastie nevyžiadala vážnejšie zranenia. Pamätajte, opatrnosť a bezpečnosť na cestách je základom všetkého. Sledujte situáciu na cestách, jazdu prispôsobte stavu vozovky a najmä sa na jazdu 100 % sústreďte,“ uzavreli policajti.

Viac o téme: NehodaAutoMotocyklistaPolícia Častkov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu