Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Knedľový dedko sa vracia: Kaliňáka chce ostreľovať pagáčmi

„Na ministerstvo posielam zahanbujúci list. V kufri však už mám plány na nové delo,“ prezradil Karol Krajčovič (81). Zobraziť galériu (3)
„Na ministerstvo posielam zahanbujúci list. V kufri však už mám plány na nové delo,“ prezradil Karol Krajčovič (81). (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Je späť! Akčný dôchodca Karol Krajčovič (81), ktorý pred pol rokom knedľami ostreľoval budovu ministerstva vnútra, sľubuje ešte onakvejší útok. Prípad jeho ukradnutého auta totiž polícia nebola schopná ani za desať rokov vyriešiť. Dedko zatiaľ posiela na ministerstvo zahanbujúci list s odkazom, že do šiestich mesiacov uzrie svetlo sveta ešte výkonnejšia zbraň.

„Pred pol rokom ma minister Kaliňák uistil, že v prípade nastane skorý posun. Dnes vidím, že to boli iba prázdne reči,“ povedal Karol Krajčovič, ktorý od ministerstva žiada aspoň uznanie vlastnej chyby. Dôchodcovi pred desiatimi rokmi ukradli auto značky Audi a vinníci stále neboli potrestaní.

Bojovník a vynálezca v jednej osobe dnes posiela protestný list nazvaný Tichá spomienka na ostreľovanie ministerstva. V ňom upozorňuje na zločincov v radoch polície a na výročie odbojnej akcie jedného osamelého delostrelca - seba samého.

V auguste minulého roku použil Krajčovič na útok proti budove ministerstva vnútra delo zo starej lyže. Ako munícia poslúžili staré knedle. Ak si ministerstvo do šiestich mesiacov vlastnú chybu nepripustí, má sa vraj Kaliňák na čo tešiť. „Pracujem na silnejšom dostrele dela. Zmením aj náboje. Použijem ostré strelivo a to oškvarkové pagáče,“ sľubuje Krajčovič.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu