Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muž (46) po hádke zavraždil svoju manželku: Nahlásil ju ako nezvestnú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images/gorodenkoff)

BUDČA – Z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinila polícia 46-ročného muža, ktorý mal koncom minulého týždňa v obci Budča úmyselne zabiť svoju manželku. Ako na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici, páchateľ ženu neskôr na polícii nahlásil ako nezvestnú.

Podľa polície malo k vražde dôjsť v noci zo štvrtka (10. 3.) na piatok (11. 3.) po slovnej hádke a fyzickej roztržke v rodinnom dome v obci Budča. Muž následne v nedeľu (13. 3.) oznámil polícii nezvestnosť manželky, už o dva dni neskôr mu bola obmedzená osobná sloboda.

 

POČAS PÁTRANIA PO NEZVESTNEJ ŽENE POLICAJTI OBJASNILI VRAŽDU Začiatkom týždňa sme žiadali o pomoc pri pátraní po...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Saturday, March 19, 2022

"Po vykonaní ďalších procesných úkonov, zaistení stôp a na základe vykonaného dokazovania vo štvrtok (17. 3.) vyšetrovateľ muža obvinil a spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby," priblížila polícia s tým, že vyšetrovanie prípadu ďalej pokračuje. Polícia muža obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy, ktorý bol úmyselne spáchaný na chránenej osobe. Mužovi zaň hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov, alebo doživotie.

Viac o téme: MužNezvestnáManželka majaPolícia Banská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu