Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aký bude rok 2022? Veľký HOROSKOP: Karty bude miešať harmonické číslo, pokrok v oblasti liečiv!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRATISLAVA - Zažívame posledné dni tohto roku, ktorý opäť prebiehal v znamení koronavírusu a pandémie. Mnohí dúfajú, že rok 2022 bude lepší, ako ten končiaci sa. Astrologička Katka z Terapie duše v tom má jasno - rok 2022 bude spätý s najharmonickejším číslom a tvrdí, že môžeme očakávať obrovský pokrok v podobe nových účinných liečiv!

Rok 2022 sa bude niesť vo viac pozitívnom smere a budeme cítiť viac energie, ako v ten predchádzajúci rok. Nový rok 2022 bude v znamení čísla 6, ktoré znamená potrebu pomáhať, taktiež predstavuje veľkorysosť, obetu pre druhých a výnimočnosť. Číslo 6 možno považovať za najharmonickejšie číslo zo všetkých základných čísel. Dáva pocit istoty a bezpečia, ak sme predtým zažívali ťažké obdobie.

Tento rok bude aj o spravodlivosti. Pravda bude všade tam, kde ju budeme potrebovať a vyjde na povrch. Čakajú nás nové objavy a nápady. Číslo 6 sa snaží držať ľudí pohromade. Má však aj svoje negatíva, ktoré sa môžu prejavovať prílišnou naivitou a častými prejavmi úzkosti.

Najväčšou životnou úlohou čísla 6 je naučiť sa zladiť zlé a dobré vplyvy a pochopiť, že zmyslom všetkých prekážok a ťažkostí v živote je posilniť a preveriť silu vôle. Ľudia tento rok budú potrebovať lásku, náklonnosť a uznanie, ktoré im pomôže rozvíjať ich sebadôveru.

Na rok 2022 som vytiahla kartu dieťa. Predstavuje pre nás nové začiatky, veľa vecí pôjde akoby od úplného začiatku. Budeme sa musieť naučiť s niektorými udalosťami aj situáciami vžiť a vedieť ich prijať s nadhľadom. Ja verím, že tento rok sa bude niesť v znamení ľudskosti a lojality.

V oblasti vedy a zdravia príde pokrok v podobe nových účinných liečiv. Počas prvých mesiacov môžeme očakávať aj novú nádej v oblasti pretrvávajúcej pandémie avšak vírusy tu budú s nami aj tento rok.  

Prajem Vám, aby sme tento rok našli v sebe ľudskosť a človečinu, ktorú tak veľmi potrebujeme na rast v každej sfére, ktorá nás ovplyvňuje.

Viac o téme: HoroskopKartyLiečiváAstrologičkaRok 2022Harmonické čísloTerapia duše
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu