Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

OTRASNÝ prípad zo stredného Slovenska: Muž zabil vlastnú matku! Polícii sa priznal sám, čo bolo príčinou?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

ŠUMIAC – Tak toto sa tak často nevidí. Muž z obce Šumiac v okrese Brezno volal na tiesňovú policajnú linku s veľmi nezvyčajným dôvodom. Priznal sa totiž, že zabil vlastnú matku! Polícia na mieste žiaľ, našla nehybné telo ženy. Okolnosti prípadu nie sú známe, mladíkovi však hrozí mimoriadne prísny trest!

Celé sa to stalo v stredu v noci. Krátko po 23. hodine totiž 33-ročný muž zo Šumiaca volal na tiesňovú policajnú linku s tým, že zabil vlastnú matku. Na miesto okamžite smerovala policajná hliadka, ktorá po príchode nemohla veriť vlastným očiam – na zemi totiž ležala 53- ročná žena s viditeľnými ranami na krku, ktorej už záchranári nevedeli pomôcť. Na mieste tak skonštatovali smrť.

Na zistenie presnej príčiny smrti nebohej bola nariadená súdna pitva. 33-ročnému mužovi policajti na mieste obmedzili osobnú slobodu a následne bol zadržaný. Čo presne sa uplynulú noc v rodinnom dome na Šumiaci odohralo už vyšetrujú krajskí kriminalisti z Banskej Bystrice. V prípade prebiehajú potrebné procesné úkony,“ uviedli policajti na sociálnej sieti. Ako dodali, vyšetrovateľ v Banskej Bystrici už vo veci začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. 33-ročnému mladíkovi tak v prípade dokázania viny hrozí väzenie na 20 až 25 rokov, prípadne doživotie.

 

Viac o téme: VraždaVyšetrovaniePolícia Vražda matkyVražda v Šumiaci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu