Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

AKTUÁLNE Hasiči zasahovali pri výbuchu propán-butánových fliaš v Skalici

Hasiči z Holíča momentálne zasahujú pri výbuchu propán-butánových fliaš s následným požiarom v meste Skalica. Zobraziť galériu (9)
Hasiči z Holíča momentálne zasahujú pri výbuchu propán-butánových fliaš s následným požiarom v meste Skalica. (Zdroj: Facebook/HaZZ)

SKALICA - Hasiči z Holíča momentálne zasahujú pri výbuchu propán-butánových fliaš s následným požiarom v meste Skalica. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že došlo k výbuchu dvoch propán-butánových fliaš, ktoré sa nachádzali v pojazdnom bufete s občerstvením. "Zasahujúci hasiči našli vo vozidle ďalšie dve nevybuchnuté fľaše, ktoré preniesli do bezpečnej vzdialenosti," uviedla Košťálová.

Hasiči z Holíča momentálne
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/HaZZ)

Následkom výbuchu došlo k poškodeniu okolitých budov a k požiaru vedľa stojaceho osobného vozidla. "Pri udalosti utrpeli zranenia dve osoby, ktoré boli prevezené posádkami záchrannej zdravotnej služby do nemocnice. Hasičom sa požiar už podarilo lokalizovať," doplnila krajská hovorkyňa HaZZ.

Hasiči z Holíča momentálne
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/HaZZ)

Viac o téme: FľašePožiarHasičiPropán-butánPolícia Skalica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu