Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Veci, či zážitky, ktoré z vás urobia skutočného boháča: Buďte pripravení na vysnívaný život v smotánke, stačí 20 eur

Advertoriál Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Aj boháč musí mať štýl, tieto veci vám bude závidieť každý sused! Obraz za 210-tisíc eur, exkluzívne hodinky za 270-tisíc eur, jachta za 420-tisíc eur, či luxusná cesta okolo sveta za pol milióna eur? Nielen toto, ale ešte ďaleko viac môžete mať vy. A my vieme ako!

Milióny ľudí po celom svete sledujú na sociálnych sieťach svoje obľúbené hviezdy. Kim Kardashian, či jej sestry Kylie alebo Kendall Jenner patria medzi najsledovanejšie celebrity. Rady sa pýšia nákladným a luxusným životom, ktorý by aspoň na malú chvíľu chcela žiť nejedna Slovenka. Pred pár dňami sa najmladšia z nich, Kylie Jenner, nechala odfotografovať s luxusnými hodinkami Cartier z bieleho zlata a desiatkami malých briliantov. Hodinky z limitovanej edície za 269 500 eur, aké nosí Kylie, si môžete kúpiť aj vy.

Obraz za 210 tisíc eur môžete mať aj vy!

Posledné roky aj Slováci začali investovať svoje peniaze do umeleckých diel. Mnohí obrazy či sochy známych umelcov kupujú pre radosť, iní to považujú za najlepšiu investíciu do budúcnosti. Pred mesiacom parížska aukčná sieň Artcurial predala 400 ročnú starú kópiu slávneho obrazu Mony Lisy od Leonarda da Vinciho za 210-tisíc eur. Známy obraz môže visieť aj u vás doma.

Slávny obraz na predaj
Zobraziť galériu (3)
Slávny obraz na predaj  (Zdroj: Profimedia)

Bývať ako hollywoodska celebrita?

Ani tento sen nie je nesplniteľný! Bývalá kráľovná večierkov Kelly Osbourne prenajíma svoj luxusný byt v západnom Hollywoode za 17 500 eur mesačne. Dvesto metrov štvorcových, strešný bazén a fitness centrum priamo v dome. Ako bonus sú slávni susedia ako Adam Sandler či Sandra Bullock, ktorých môžete stretávať na chodbe. Splňte si aj vy svoj hollywoodsky sen!

Apartmán v Hollywoode na prenájom
Zobraziť galériu (3)
Apartmán v Hollywoode na prenájom  (Zdroj: Profimedia)

Vlastný apartmán na pláži, luxusná chata na samote v lese, vlastná jachta za 420 tisíc, či cesta okolo sveta za pol milióna eur.  Letieť biznis triedou, súkromným lietadlom alebo vydať sa na luxusnú cestu Orient expresom je snom každého druhého Slováka. Toto všetko si aj vy môžete dopriať a sny premieňať na skutočnosť.

A stačí tak málo: Trošku šťastia a za 20 eur si kúpiť žreb Exclusive od TIPOSu. Vyhrať môžete až 500-tisíc eur. Šanca na výhru je vysoká. Pravdepodobnosť, že vám stierací žreb prinesie šťastie je až 1 : 3,14. Žreby Exclusive môžete stierať aj takmer celý budúci rok, až do novembra 2022.

 

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou TIPOS.

Viac o téme: ŽrebTiposExclusive od TIPOSu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu