Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialené! Opäť streľba na verejnosti: Agresívny vodič postrelil šoféra!

Incident sa odohral na Vajnorskej ulici v Bratislave. Zobraziť galériu (2)
Incident sa odohral na Vajnorskej ulici v Bratislave.

BRATISLAVA - Brutalita na bratislavských uliciach nemá hranice! Po mafiánskom konflikte v obchodnom centre Polus prišlo k ďalšej streľbe na verejnosti. Po drobnej kolízii na križovatke vybehol agresívny vodič z auta a strelil do druhého šoféra.

Ako potvrdil krajský policajný šéf Pavel Brath, oboch teraz hľadajú kriminalisti. Nový Čas sa o udalosti na križovatke, ktorá sa stala na bratislavskej Vajnorskej ulici v utorok predpoludním, porozprával so svedkom.

„Stál som na zastávke električky na Vajnorskej ulici, keď som na neďalekej križovatke so svetelnou signalizáciou počul výstrel. Otočil som sa a uvidel som muža, ako odstupuje od dodávky, zrejme Ford Transit. Videl som blízko neho aj druhé auto, ktoré zastalo na červenej. Prichádzala však električka, ponáhľal som sa. Ešte som videl, ako sa auto s poraneným šoférom otočilo do protismeru. Šofér sa asi išiel dať ošetriť,“ povedal svedok o incidente.


Pravdepodobný priebeh incidentu: Utorok - 11.00 hod.:
Po drobnej kolízii na križovatke vybehol vodič z prvého auta a strelil do vodiča v bielej dodávke.


Šialené! Opäť streľba na
Zobraziť galériu (2)



Podľa hovorkyne bratislavskej fakultnej nemocnice Rút Geržovej postrelený nebol ošetrený ani na jednom centrálnom príjme. „Nie je vylúčené, že bol ošetrený priamo na niektorom špecializovanom pracovisku,“ dodala Geržová.

Nový Čas hľadá svedkov udalosti. Ak viete viac, ozvite sa na tip@novycas.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu