Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krádež v nákupnom centre: Muž so sebou zobral počítač za tisíce! Polícia žiada o pomoc, nepoznáte ho?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Vianoce sa blížia a mnohí zháňajú, aj vzhľadom na dvojtýždňový lockdown, darčeky na poslednú chvíľu. Niektorí sa však v takejto stresovej situácii rozhodnú pre mimoriadne nepopulárne kroky. Jeden taký zverejnili aj bratislavskí policajti. Jeden zo zákazníkov v známom obchode s elektronikou si so sebou zobral aj "darček" za tisíce.

Prišiel, vyskúšal si ho, zobral ho, odišiel. Tak by sa dali popísať kroky zatiaľ neznámeho muža, ktorý v jednom bratislavskom nákupnom centre v známom obchode s elektronikou ukradol notebook.

Ako policajti vysvetlili, celá situácia sa stala ešte koncom novembra tohto roku. "Neznámy páchateľ z priestorov predajne v obchodnom dome odcudzil 1 ks notebooku. Tým spôsobil škodu vo výške takmer tritisíc eur," uviedli policajti na sociálnej sieti. Aj z toho dôvodu sa obracajú na verejnosť s prosbou o pomoc – a to, aby tí, čo neznámeho muža na fotografiách spoznali, pomohli s objasnením skutku. 

Krádež v nákupnom centre:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," uzavreli policajti. 

Viac o téme: KrádežPolícia AppleBratislavská políciaObchod s elektronikou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu