Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Polícia obvinila dvoch mužov z Trnavy: Ukradnúť mali vlajku fanúšikom Slovana Bratislava

Muži utekali s vlajkou po meste, kde ich zachytila kamera
Muži utekali s vlajkou po meste, kde ich zachytila kamera (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Obvineniu zo zločinu lúpeže čelia dvaja mladí muži - 23-ročný Šimon J. R. a 28-ročný Viktor K. z Trnavy. V októbri mali po futbalovom zápase napadnúť v Bratislave dvoch mužov a okradnúť ich o veľkorozmernú vlajku s nápisom "Stará garda Slovan 10 rokov 2007 – 2017". Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

K incidentu došlo koncom októbra na Vazovovej ulici po skončení futbalového zápasu medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a Lincoln Red Imps. "Obvinení mali prenasledovať 49-ročného a 33-ročného muža. Pred vchodom do jedného z obytných domov na Vazovovej ulici poškodených  fyzicky napadli, pričom údermi a kopancami najmä do oblasti tváre im spôsobili viaceré zranenia. Poškodeným po incidente odcudzili tašku, v ktorej sa nachádzala veľkorozmerná vlajka," spresnil Szeiff.

Fotografia odcudzenej vlajky sa následne objavila na fanúšikovských stránkach Ultras spolu s informáciou o jej lúpeži.  

V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvineným mužom trest odňatia slobody na tri až osem rokov. "Obvinení muži sú v súčasnosti stíhaní na slobode," dodal Szeiff.

Viac o téme: VlajkaKrádežMužiPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu