Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zamestnanec vysokej školy: Sexuálny škandál s deťmi!

V tomto dome pod hradom býva obvinený inžinier. Zobraziť galériu (2)
V tomto dome pod hradom býva obvinený inžinier. (Zdroj: Nový Čas)

NITRA - Šokujúci prípad vyšetrujú policajti v meste pod Zoborom. Inžiniera Tibora D. (57), ktorý je zamestnancom vysokej školy, obvinili zo sexuálneho násilia voči deťom.

V prípade dokázania viny mu hrozí vysoký trest. Sudca nitrianskeho súdu obvineného posadil do vyšetrovacej väzby.

Inžinier býva v peknom rodinnom dome pod Nitrianskym hradom. Tam za ním pred časom chodili najmenej dvaja chlapci. Jeden z nich má dnes 16, druhý 19 rokov. Polícia teraz podrobne zisťuje, čo všetko s nimi stváral. Vyšetrovateľ Tibora D. (57) obvinil zo sexuálneho násilia, ohrozovania mravnej výchovy mládeže, výroby a rozširovania detskej pornografie. Polícia zatiaľ tají, čo všetko o škandalóznom prípade zistila. Nový Čas sa rozprával s matkou staršieho z chlapcov.

„Áno, syn mi približne pred dvomi rokmi rozprával, že má kamaráta, ktorý býva niekde pod hradom. Raz mi tvrdil, že si od neho požičal peniaze. Keď som s ním chcela ísť peniaze mu vrátiť, syn odmietol,“ povedala matka.

Sudca vzal obvineného do vyšetrovacej väzby už v sobotu. Novému Času to potvrdila hovorkyňa nitrianskeho súdu Lenka Drahošová. Inžinier Tibor D. (57) je zamestnancom Fakulty záhradníctva a krajinného inžinierstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. „Nie je pedagóg. So študentmi neprichádza do styku,“ povedala prodekanka Klaudia Halászová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu