Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Policajná naháňačka ako z akčného filmu: Padli aj výstrely, po dolapení vodiča zažili ŠOK!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Na cestách vedia vodiči zažiť rôzne záležitosti – od cestných pirátov, cez vodičov, ktorí nepoznajú pravidlá cestnej premávky, až po naozaj nebezpečné situácie. Jedna taká sa dnes diala v Bratislave na diaľnici. Policajti tam totiž naháňali dodávku, ktorá pred nimi unikala. Po dolapení vodiča zistili zaujímavé skutočnosti!

Celé sa to malo diať dnes dopoludnia. Hliadkam bratislavských policajtov bolo krátko pred 11.00h zo strany maďarských kolegov dané do pozornosti nákladné motorové vozidlo zn. Volkswagen, ktoré policajné hliadky prenasledovali z územia Maďarska,“ informovali bratislavskí policajti na sociálnej sieti. Ako dodali, vodič odmietol zastaviť a výzvy mužov zákona ignoroval aj na území Slovenska.

VIDEO Policajná naháňačka, ako z akčného filmu: Muža zastavili až varovné výstrely, chcel utiecť do poľa!

Policajná naháňačka ako z akčného filmu: Muža zastavili až varovné výstrely, chcel utiecť do poľa! (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

Viaceré hliadky PZ sa snažili toto vozidlo zastaviť, pričom vodič riskantnou jazdou po diaľnici D2 pokračoval v smere do Českej republiky. Z diaľnice vodič zišiel v smere do mestskej časti Lamač a pokračoval cez Záhorskú Bystricu,“ vysvetlili policajti s tým, že opakovane vyzývali vodiča na zastavenie a riskantnou jazdou ohrozoval nielen seba, ale aj ostatných vodičov. Policajti neváhali použiť aj služobnú zbraň, samozrejme mimo zastavaného územia v smere na automobilový závod. Po viacerých varovných výstreloch vodič nákladné auto odstavil a dal sa na útek. „V smere do poľa bol hliadkami Policajného zboru obmedzený na osobnej slobode. Policajti následne v nákladnom priestore vozidla našli 28 migrantov. Tí budú odovzdaní cudzineckej polícii k vykonaniu ďalších potrebných úkonov,“ upozornili policajti. Na záver uviedli, že vodič bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. Našťastie, prenasledovanie vodiča a jeho riskantná jazda si nevyžiadali zranenia iných motoristov.

 

 

Viac o téme: MotoristiPolícia MigrantiBratislavská políciaPrenasledovanie vozidlaScéna ako z akčného filmuPrevážanie migrantov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu