Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polícia pátra po Jánovi Kilianym z Kamienky: Nezvestný trpí schizofréniou

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

STARÁ ĽUBOVŇA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 46-ročnom Jánovi Kilianym z obce Kamienka v okrese Stará Ľubovňa. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Muž 15. 8. predpoludním odišiel z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu. Pohybuje sa na osobnom motorovom vozidle značky Škoda Felícia, tmavozelenej farby s evidenčným číslom vozidla SL-293BR. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla Ligdayová.

Muž je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má vzpriamené držanie tela, zeleno-hnedé oči, dlhé, rovné, čierne vlasy, neupravenú brada a fúzy čiernej farby. Hovorí plynule po slovensky a taktiež rusínsky. Naposledy mal na sebe oblečené modré nohavice, sivú bundu a šiltovku tmavej farby. "Nezvestný trpí schizofréniou, fóbiami, namýšľaním si, pričom prestal s ambulantnou liečbou v psychiatrickej ambulancii a lieky neužíva od apríla 2021," doplnila Ligdayová.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Starej Ľubovni, na telefónnom čísle 0961 83 3372, respektíve na linku 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátraniePolícia Stará ĽubovňaKamienkaJán Kiliany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu