Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

OČKOVACIA LOTÉRIA má za sebou ďalšie kolo: Ja sa asi zbesniem! Zaznel aj plač

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: repro foto RTVS)

BRATISLAVA - Pokojné prijatie správy o rozprávkovej výhre, slzy radosti ale aj dva nezdvihnuté telefonáty. Relácia Byť zdravý je výhra má za sebou ďalšie pokračovanie a v očkovacej lotérii sa opäť rozdávali státisíce eur.

Z minulého týždňa sa prenieslo 100 000 eur, už v prvom kole sa tak hralo o rovných 200 000 eur. Ako na prvú sa šťastena usmiala na Janku z Bratislavy, ktorá mala celému Slovensku povedať heslo Ohľaduplnosť. Žiaľ, to sa nestalo. Súťažiaca totiž v predpísanom 20-sekundovom časovom limite nezdvihla telefón.

OČKOVACIA LOTÉRIA má za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: repro foto RTVS)

To, čo bola pre jedného smola, znamenalo však pre iného výhru. Ďalší v poradí už totiž súťažil o 300 000 eur. Tentokrát mala ísť výhra iba kúsok od hlavného mesta, konkrétne do Pezinka súťažiacej Danke. Tá našťastie telefón zdvihla a moderátorke Vere Wisterovej odpovedala aj na netradičnú otázku, či sa cíti dobre. Jej reakcia bola, že áno. Následne správne povedala aj heslo a tak získala 301 000 eur. "Ja sa asi zbesniem," povedala hlasom, ktorý tak však napriek výhre neznel. Práve naopak, pôsobil viac ako pokojne a vyrovnane. "Nemusíme Danke nič vyčítať, nie každý skáče saltá," okomentoval vyrovnane správanie súťažiacej moderátor Marcel Forgáč.

Jej "dobré nervy" následne ocenila aj herečka Katarína Brychtová, ktorá prišla žrebovať ďalšieho výhercu. Šťastnou bola Popradčanka Marta, ktorá síce vyhrala menej, no jej reakcia bola na úplne opačnom konci, ako jej predchodkyne. Heslo "empatia" povedala správne a výhra 101 000 eur ju doslova rozplakala. Reagovať už nedokázala ani na následné otázky moderátorskej dvojice.

OČKOVACIA LOTÉRIA má za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: repro foto RTVS)

V poradí štvrtou súťažiacou bola Katarína z Prešova, ktorá telefón zdvihla. "Heslo je láskavosť," povedala správne a na východ tak putuje 101 000 eur, čo Katarína zobralo podľa hlasu s absolútnym pokojom a po otázka moderátorov dodala, že peniaze asi pôjdu do bývania.

Posledným vyžrebovaným bol Ján z Kamennej Poruby v Žilinskom kraji. Ten však telefón nezdvihol a tak sa budúci týždeň začne súťažiť o 200 000 eur.

Viac o téme: OčkovanieSúťaž Očkovacia lotériaByť zdravý je výhra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu