Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hororové ráno na D1 pri Trnave: V hlavnej úlohe boli tri autá, kamión a dve nehody

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / HaZZ)

BRATISLAVA – Jedno ráno, štyri autá a dve nehody. Tak by sa dalo zhodnotiť piatkové ráno na cestách na diaľnici D1. Hasiči behom krátkej chvíle zasahovali pri dvoch nehodách vzdialených od seba len kúsok. Všetko sa to dialo na diaľnici pri Trnave.

Hasiči o nehodách informovali na sociálnej sieti s tým, že sa stali na diaľnici D1 v smere do Bratislavy v skorých ranných hodinách. Prvá nehoda sa stala krátko pred 5:30 ráno v katastri obce Zeleneč. Pri nehode došlo k zrážke osobného vozidla a kamióna, pričom osobný automobil skončil po náraze prevrátený na streche. Nehoda si nevyžiadala žiadne zranenia. Hasiči poskytli účastníkom nehody predlekársku prvú pomoc a na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia,“ informovali hasiči.

Hororové ráno na D1
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / HaZZ)

Akonáhle skončili pri prvej nehode, museli sa presunúť k ďalšej. Tá sa však nachádzala neďaleko. Išlo o nehodu dvoch osobných áut, v ktorých v čase nehody bolo dokopy 8 ľudí.Jedna osoba utrpela zranenia rôzneho rozsahu. Zasahujúci hasiči ošetrili zranenú osobu, na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín," uzavreli hasiči.

 

  

Viac o téme: NehodaHasičiDopravná nehodaDopravné nehodyZelenečPerné ráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu