Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozzúrení ľudia, vyhrážky či razantný krok pilota: Za všetko môže respirátor a rozhodnutie pasažierky!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Reprofoto - čas.sk)

BRATISLAVA – Rúška sú v súčasnosti povinné v každom uzatvorenom priestore. Lietadlo nie je výnimkou. Napriek tomu sa raz za čas objavia prípady, kedy si pasažieri odmietnu nasadiť rúško či respirátor a spôsobia tak nepríjemnosti nielen sebe, ale aj ďalším pasažierom. Posledný takýto prípad sa stal pri lete z tureckej Antalye do Košíc. Žena si odmietla nasadiť rúško a tak posádka zvolila razantný krok!

Na celý prípad upozornil portál čas.sk, ktorý zverejnil aj video z inkriminovanej situácie. Na videu je jasne vidieť pasažierov v lietadle, zrazu sa chodbičkou presúva aj so svojou batožinou pán. Cestujúci zrazu začali vo veľkom tlieskať. Pasažieri sa začali medzi sebou rozprávať o pani, ktorá mala spôsobovať problémy – údajne si totiž odmietala nasadiť respirátor, ktorý je na palube lietadla povinný. 

Rozzúrení ľudia, vyhrážky či
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Reprofoto - čas.sk)

Údajne ju k tomuto kroku presviedčala nielen posádka, ale aj pasažieri, no cestujúca svoje rozhodnutie nezmenila ani po hodine presviedčania. „Začala na nich vrieskať, že ju nebudú obmedzovať,“ uviedol jeden z cestujúcich pre portál. Ten si celú situáciu zaznamenal na video.

Vo videu je následne vidieť ženu, ktorá rovnako, ako pán, za sebou ťahá batožinu. Rovnako priestor lietadla opúšťa za potlesku iných cestujúcich, avšak, na jej osobu adresovali vlnu kritiky. „Že Vám hanba nie je!“ ozýva sa od jednej pasažierky. Lietadlo však opúšťala už s respirátorom na tvári. Podľa jeho slov si respirátor nasadila až vtedy, keď jej povedali, aby opustila lietadlo. To odmietala napriek tomu opustiť.

Rozzúrení ľudia, vyhrážky či
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reporfoto - čas.sk)

Ku koncu videa vidieť, že sa ešte medzi dverami háda aj s pilotom. Ten totiž trval na tom, aby opustila palubu lietadla a ak tak nespraví, zavolá na ňu políciu. „Mám na vás zavlať políciu?“ pýta sa pilot. „Zavolajte,“ povedala nespokojná cestujúca. Následne sa ich odchodom z lietadla video končí. "Vraj sa oháňala advokátkou nulitnou, v českom lietadle v Turecku. Aj manžel ju prosil, ale ona nie, nemusel odísť, ale išiel s ňou," priblížil autor videa.

Rozzúrení ľudia, vyhrážky či
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reporfoto - čas.sk)

 

 

 

Viac o téme: PilotLietadloPosádkaPasažieriProblémRozzúrení pasažieriAntalya-Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu