Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tomuto sa povie odvaha: VIDEO Po diaľnici šiel na kolobežke! Ohrozil premávku aj seba

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Elektrické kolobežky sú v poslednom mimoriadne populárne. Napriek výhodám, ktoré ponúkajú svojim majiteľom či tým, ktorí si ich požičali. Niektorí ľudia však zrejme nepoznajú pravidlá cestnej premávky. Jeden taký sa nedávno premával na elektrickej kolobežke po diaľnici.

Motoristov v posledných dňoch potešila správa, že na úseku na bratislavskej diaľnici budú môcť jazdiť aj rýchlosťou 130 kilometrov za hodinu. Novinku si zrejme chcel vyskúšať aj mladík, ktorý sa na diaľnicu vybral na netradičnom dopravnom prostriedku – elektrickej kolobežke.

VIDEO Odvážlivec na cestách: Po diaľnici si to jazdil na netradičnom dopravnom prostriedku!

Odvážlivec na cestách: Po diaľnici si to jazdil na netradičnom dopravnom prostriedku! (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

Podľa bratislavských policajtov, ktorí na prípad upozornili na sociálnej sieti, ide síce o fenomén v jazde po mestách, ale nepatria medzi najbezpečnejšie dopravné prostriedky. Svoju elektrokolobežku sa muž rozhodol ísť prevetrať rovno na diaľnicu D1 vo štvrtok krátko po 7:00 h. Takto ohrozoval nielen premávku ale hlavne - ohrozil sám seba,“ informovali.

Tomuto sa povie odvaha:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

Z priloženého videa je jasne vidieť, ako dotyčný vybehol s elektrickou kolobežkou na diaľnicu a pokojne si tadiaľ jazdil. Podľa mužov zákona išlo o naozaj veľkú odvahu a po odvážlivcovi z kamerového záznamu intenzívne pátrajú.

Viac o téme: DiaľnicaElektrické kolobežkyKolobežkárBratislavská políciaJazda po diaľnici
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu