Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horor v bratislavskej MHD: Mladá žena obeťou pokusu o znásilnenie! Hľadá sa muž na VIDEU

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Otrasný prípad vyšetrujú bratislavskí policajti. Hľadajú totiž muža, ktorý by mohol objasniť prípad z bratislavských ulíc. Mladá žena, s ktorou cestoval v MHD, sa totiž takmer stala obeťou znásilnenia. Polícia po ňom pátra, nepoznáte ho?

Celé sa to malo stať ešte 31. júla v nočných hodinách. Policajti vyšetrujú okolnosti zločinu sexuálneho násilia v štádiu pokusu. Poškodenou je mladá žena, ktorá krátko po 23. hodine vystúpila na zastávke na Dudvážskej ulici a následne prešla zo zastávky k bytovému domu na Toryskej ulici.

VIDEO Hororová jazda v bratislavskej MHD: Mladá žena sa takmer stala obeťou znásilnenia!

Hororová jazda v bratislavskej MHD: Mladá žena sa takmer stala obeťou znásilnenia! (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

Počas otvárania vstupných dverí do bytového domu sa na ňu vrhol doposiaľ neznámy muž, ktorý ju mal spozorovať v autobuse, sledovať až k bytovému domu a tam sa pokúsil násilím donútiť ženu k sexuálnemu styku. Poškodená však začala kričať a páchateľ z miesta utiekol,“ napísali policajti na sociálnej sieti.

Aj z toho dôvodu sa muži zákona obracajú na verejnosť s prosbou o pomoc – a teda, aby pomohli stotožniť muža vo videu. Ten by im totiž mohol napomôcť pri objasnení skutku.

Horor v bratislavskej MHD:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

„Akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ uzavreli policajti.

 

Viac o téme: PomocZnásilneniePolícia Sexuálne násilieMHDPokus o znásilnenieProsba o pomoc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu