Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V Bratislave sa má konať veľký protest: Demonštranti chcú navštíviť aj bydliská členov konzília

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Ľudovít Vaniher)

BRATISLAVA - Chystá sa veľký protest pred úradom vlády. Uskutočniť sa má dnes, v sobotu, o 14:00. Zúčastniť sa na ňom majú aj šéf ĽSNS Marian Kotleba a líder SNS Andrej Danko. To však nie je všetko. Demonštranti chcú protestovať aj pred bydliskami niektorých politikov a členov konzília.

Podľa informácií na sociálnych sieťach majú do Bratislavy smerovať tisícky ľudí. Organizátori hovoria, že prídu vlakmi aj autobusmi. Okrem protestu pred úradom vlády majú demonštranti prísť aj pred bydliská členov vlády a konzília, informuje facebooková skupina Verejnosť proti nátlaku a psychickému mučeniu.

V Bratislave sa má
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Verejnosť proti nátlaku a psychickému mučeniu)

„Po skončení protestu 10.7.2021, ak nedôjde k zmene správania sa voči občanom Slovenska, budeme organizovať protesty pred domami zodpovedných osôb. Ak sa nepodarí nájsť ich miesto pobytu (mnohí sú utečení za hranicami ako Matovič) tak bude protest v jeho rodisku, alebo bydlisku rodičov. Ako prvý protest sa plánuje pred bydliskom Jarčušku, agenta firmy Pfizer, poprípade pred jeho pracoviskom,” píše skupina v statuse.

Na proteste sa chcú zúčastniť aj Marian Kotleba a Andrej Danko. Druhý menovaný na Facebooku napísal:  „Zajtra sa vidíme o 14:00 pred Úradom vlády. Vyjadrujem podporu a pochopenie protestom na hraniciach. Ľudia sú v zúfalej situácii a predstavitelia štátu dovolenkujú, akoby sa nič nedialo. Aj vďaka konaniu prezidentky ľudia už nemajú inú možnosť.”

Jančuška nie je jediný, ktorého chcú navštíviť demonštranti. „Ďalšie skupiny budú pred domom Krčméryho, Milana Krajniaka – ktorí sú poblízku miesta konania protestov,” informuje skupina Verejnosť proti nátlaku a psychickému mučeniu na facebooku.

Viac o téme: Protestúrad vládyAndrej DankoMarian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu