Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zábavka, akú by ste od Kamenického nečakali: FOTO Namaľoval známy sexsymbol!

Ladislav Kamenický (Smer-SD) Zobraziť galériu (3)
Ladislav Kamenický (Smer-SD) (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA – Každý máme nejaké svoje voľnočasové aktivity a ani politici v tomto smere nie sú výnimkou. Niekto sa preháňa na motorke, iný sa zvŕta v kuchyni. Exminister financií a v súčasnosti opozičný poslanec Národnej rady Ladislav Kamenický (Smer-SD) však vytiahol ťažký kaliber.

Maľuje obrazy. A nie hocijaké. Na sociálnej sieti Facebook sa pochválil tým, že konečne dokončil podobizeň svojej obľúbenej herečky. Tou nie je nikto iný, ako holywoodsky sexsymbol Charlize Theron. Akryl na plátne má rozmery 90X70 cm a autor na ňom nezabudol zanechať ani podpis v podobe svojich iniciáliek.

Zábavka, akú by ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Ladislav Kamenický)

Motív jeho ďalšieho obrazu by však mal byť už z úplne iného súdka. "Existujú len dve reálne fotografie Ľudovíta Štúra, ktoré nie sú veľmi kvalitné a preto budem vychádzať z litografie od Františka Kolářa, ktorá je vystavená vo vestibule Národnej rady. Držte palce, aby sa dielo podarilo," napísal.

Prezradil aj svojich obľúbených maliarov, medzi ktorých patria Paul Gauguin, David Hockney, Vincent van Gogh, Jackson Pollock či zo zo slovenských Martin Benka, Ľudovít Fulla.

Zábavka, akú by ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Ladislav Kamenický)

Viac o téme: ObrazLadislav Kamenický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu