Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Šialená jazda opitého vodiča: Počas kľukatej jazdy zničil niekoľko áut, policajti zostali v šoku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POPRAD - Polícia obvinila z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 54-ročného Popradčana. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, okrem toho, že jazdil pod vplyvom alkoholu, poškodil aj dve osobné motorové vozidlá.

K udalosti došlo v stredu (16. 6.), keď ako vodič  osobného vozidla značky Dacia jazdil po ulici Komenského v rodnom meste. "V dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy, ako ani svojim schopnostiam v podnapitom stave narazil autom do zaparkovaného osobného vozidla značky Citroen C4, ktoré poškodil, no smelo pokračoval v jazde ďalej. Následne autom narazil do druhého zaparkovaného osobného vozidla značky Toyota Yaris a opäť pokračoval v jazde ďalej. Vodič bol policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný. Dychová skúška dosiahla u neho hodnotu viac ako 3,19 promile. Škoda na vozidlách bola vyčíslená na 1000 eur," povedala Ligdayová a dodala, že muž skončil v cele policajného zaistenia.

Šialená jazda opitého vodiča: Poškodil niekoľko áut a nafúkal viac ako tri promile (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Viac o téme: AlkoholPolícia Obvinenie Poprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu