Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Peklo za dverami domu! Bratislavčan Igor mal dlhé roky surovo týrať svoju družku: Otrasné detaily

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Igor O. mal za dverami jedného z rodinných domov v hlavnom meste celé desaťročie týrať svoju družku. V súčasnosti má na krku obvinenie a sedí vo väzbe. Polícia priblížila desivé detaily.

 

Bratislavčan Igor O. (43) čelí obvineniu za zločin týrania blízkej osoby a zverenej osoby. Na trest si počká vo väzbe. „Menovaný je v súčasnosti stíhaný väzobne. V prípadne preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri roky až osem rokov,“ informovali zástupcovia zákona.

Čítajte aj: HOROR na Slovensku: Štyrom deťom ukrutne ubližovali starí rodičia, z prípadu sa tisnú slzy do očí

Tí priblížili, čo sa za dverami rodinného domu na Vrútockej ulici malo odohrať. Igor O. tam mal týrať svoju družku posledných desať rokov. „Menovaný jej mal spôsobovať viaceré psychické a fyzické utrpenie. Išlo napríklad o vyvolávanie hádok, bitky po celom tele, kopanie do rôznych častí tela, slovné ponižovanie a zakázanie stretávania sa s ďalšími osobami. K poslednému útoku došlo 16. mája 2021, kedy ju mal obvinený pod vplyvom omamných a psychotropných látok opakovane udierať do oblasti hlavy a trhať jej vlasy. Následne ju mal zhodiť na zem a postúpať jej po hlave. Žene tak spôsobil viaceré zranenia, ktoré si vyžiadali jej hospitalizáciu v jednej z bratislavských nemocníc,“ opísali ochrancovia zákona.

Policajti zároveň vyzvali ľudí, aby v prípadoch týrania svojho partnera či partnerky nemlčali a skontaktovali sa s políciou. „Ak máte vo svojom okolí ženu s podobným osudom, ako sa nachádzajú v nasledujúcich dvoch prípadoch, snažte sa ju povzbudiť a podporiť v oznámení takéhoto odporného trestného činu,“ dodali muži zákona.

Viac o téme: ŽenaTýranieNásiliePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu