Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Finančník Rattaj v podcaste prezradil, ako chce vyriešiť situáciu v Jasnej

Igor Rattaj Zobraziť galériu (2)
Igor Rattaj (Zdroj: Igor Rattaj)

BRATISLAVA - Igor Rattaj je známy najmä ako finančník, ktorý okrem iného podniká aj v cestovnom ruchu. Nedávno spustil nový podcast s názvom RATTATA. V jeho najnovšej časti sa porozprával s moderátorom Marcelom Forgáčom. A ten ho ani trochu nešetril!

Rattaj a Forgáč sa už niekoľko rokov nevideli, no poznajú sa dlho. "Marcel je môj spolužiak, obaja sme vyrastali v Tatrách. Okrem toho je vášnivý lyžiar a aj ochranár, preto ma zaujímal jeho názor na moje podnikanie a turistický ruch v Tatrách," prezradil Rattaj. 

Finančník Igor Rattaj spúšťa PODCAST: Vyzval protivníkov k diskusii o Tatrách aj ekológii

Hneď na úvod podcastu mu Marcel pripomenul, čím ľudí nahneval a ktoré výroky mu neodpustia. Zaujímal sa aj o to, ako chce vyriešiť infraštruktúru v Jasnej, či bude lanovka z Hrebienka na Skalnaté Pleso. Spoločne rozobrali, prečo je veža na Štrbskom Plese tŕňom v oku a ako koronakríza zasiahla lyžiarske strediská. 

O jarnú lyžovačku v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Miroslava Mlynárová)

Dozviete sa aj to, aké plány má finančník s Petrou Vlhovou a prečo chce krčmy meniť na kultivovanejšiu formu zážitku. Mimochodom, Rattaj si zahral aj v niekoľkých filmoch. O tom, v ktorých a ešte oveľa viac sa dozviete v nasledujúcom videu. 

Videopodcast Igora Rattaja RATTATA: Názorový stret s Marcelom Forgáčom o Tatrách

Viac o téme: TatryJasnáIgor Rattaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu