Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KORONAVÍRUS Oddnes platí nový COVID automat: V najvyššom stupni varovania nie je ani jeden okres

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Od pondelka je podľa COVID automatu na Slovensku 22 okresov v bordovej fáze, 52 v červenej a päť v ružovej. "Čiernym", teda v najvyššom stupni varovania pred šírením ochorenia COVID-19, nie je ani jeden okres. Vyplýva to z aktualizovaného rozdelenia okresov podľa rizikovosti, ktoré na ostatnom rokovaní (21. 4.) schválila vláda.

V treťom stupni varovania sú okresy Bánovce nad Bebravou, Bytča, Čadca, Dolný Kubín, Ilava, Kysucké Nové Mesto, Levoča, Lučenec, Martin, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Poltár, Poprad, Považská Bystrica, Púchov, Revúca, Senica, Snina, Stará Ľubovňa, Trenčín, Turčianske Teplice a Tvrdošín.

KORONAVÍRUS Oddnes platí nový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ministerstvo vnútra)

V druhom stupni varovania sú okresy Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Bardejov, Bratislava I - V, Brezno, Detva, Dunajská Streda, Galanta, Gelnica, Hlohovec, Humenné, Kežmarok, Komárno, Košice I - IV, Košice-okolie, Krupina, Levice, Liptovský Mikuláš, Malacky, Medzilaborce, Michalovce, Námestovo, Partizánske, Pezinok, Piešťany, Prešov, Prievidza, Rimavská Sobota, Rožňava, Ružomberok, Sabinov, Šaľa, Senec, Skalica, Spišská Nová Ves, Stropkov, Svidník, Trebišov, Trnava, Veľký Krtíš, Vranov nad Topľou, Žarnovica, Žiar nad Hronom, Žilina a Zvolen.

V prvom stupni varovania sú okresy Nitra, Nové Zámky, Sobrance, Topoľčany a Zlaté Moravce.

Viac o téme: VarovanieKoronavírusCOVID automat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu