Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Exminister opäť v akcii: FOTO Z Úradu vlády spravili cintorín, kríže za obete covidu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (13)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Dano Veselský, FB/Juraj Draxler)

BRATISLAVA - Najnovšia nočná aktivita Juraja Draxlera a jeho tímu zanechala silný odkaz. Celé námestie pred Úradom vlády premenili na pamätník obetiam pandémie nového koronavírusu. V našej krajine už v spojitosti s vírusom umrelo viac ako 8800 ľudí.

Exšéf rezortu školstva Juraj Draxler sa v poslednom čase preslávil protivládnymi aktivitami. Pred približne týždňom so svojimi spolupracovníkmi pred Úradom vlády vysypali vlečku hnoja, reťazami omotali ministerstvá a vypustili aj klauna znázorňujúceho premiéra Matoviča.

Viac v našom článku: Exminister Draxler vyhlásil vojnu Matovičovi: Hnojom a reťazami sa to len začína, prezradil nám

Z noci na dnes urobili z námestia pred Úradom vlády pamätník obetiam covidu-19. „Pred dvoma týždňami sme pre Úradom vlády urobili pamätník obetiam covidu a vlády. Dnes v noci sme celú vec zopakovali, ale tentoraz sme krížmi na pamiatku posiali už prakticky celé námestie,“ napísal na sociálnej sieti Draxler, kde zverejnil aj fotky z akcie. 

Exminister opäť v akcii:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: FB/Juraj Draxler)

Slovensko v súvise s novým koronavírusom eviduje už viac ako 8800 úmrtí. Draxler si myslí, že ich mohlo byť menej, ak by bola pri moci kompetentnejšia vláda. „Tisíce ľudí zomreli a státisíce sú ubolené z ekonomickej situácie. Všetko sa dalo zvládnuť s menšími dopadmi, ak by sme mali aspoň trochu kompetentnú vládu.“

Exminister opäť v akcii:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: FB/Juraj Draxler)

Podľa bývalého ministra školstva sa vláda nesústredí na zvládnutie boja s pandémiou, ale robí len cirkus. „Nech vám pohľad z okna pripomenie, že sme stále na tom v boji s pandémiou zle a bežných ľudí šokuje, ako namiesto sústredenia sa na prácu, ktorá by zachraňovala životy, hráte svoje politické hry a vytvárate cirkus,“ dodal.  

Exminister opäť v akcii:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: FB/Juraj Draxler)

Ak máte cestu okolo Úradu vlády, napríklad do práce a z práce, môžete zapáliť sviečku, doplnil Draxler. Viac fotiek nájdete v galérii tohto článku. 

Viac o téme: SlovenskoKoronavírusJuraj DraxlerCovid-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu