Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Obžalovaný z vraždy manželky: Je na slobode!

Janku zastrelil jej vlastný muž výstrelmi z brokovnice. Zobraziť galériu (3)
Janku zastrelil jej vlastný muž výstrelmi z brokovnice. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - Marián S. (37) z Muráňa sa dostal spoza mreží pre procesnú chybu súdu. Lesník, ktorý vo väzbe prekonal mŕtvicu, sa ukrýva v Muráni u svojej sestry. Deti Patrik (11) a Patrícia (8), ktoré zostali po brutálnej poprave matky u jej rodičov, sa vraj s otcom nestretávajú. Ľudia v obci a rodiny sa k prípadu nevyjadrujú.

Krajský súd v Banskej Bystrici rozhodol o prepustení obžalovaného z väzby. Urobil to po námietke obhajcu Mariána S., ktorý namietal proti postupu súdu. K tragédii sa včera nikto z rodiny nechcel vyjadriť. Marián S. z domu sestry nevychádza. „Súd sa ešte neskončil, preto k tomu nič nepoviem. Stalo sa niečo zlé, ale je to môj syn,“ povedal otec obžalovaného, ktorý nepriamo priznal, že ani on sa s vnúčatami nestretáva.

Marián zastrelil svoju manželku Janku († 36) v máji minulého roku. V osudný podvečer vošiel do predajne potravín, kde jeho žena pracovala. Výstrelmi zblízka z brokovnice do brucha a hrudníka ju popravil. Po zadržaní sa k vražde priznal. Policajti mu v krvi namerali takmer 2,5 promile alkoholu. Dôvodom jeho ohavného činu mala byť žiarlivosť a údajná nevera manželky. Svedkom popravy svojej matky bol syn Patrik, ktorý čakal pred obchodom na otca v aute a počul aj výstrely. Súd s Mariánom sa začne začiatkom marca. Za mrežami môže stráviť až 25 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu