Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

PRIESKUM Toto premiér nepredýcha! V dôveryhodnosti ľudí úplne pohorel: Prekvapenie na prvom mieste

Igor Matovič Zobraziť galériu (3)
Igor Matovič (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Pandémia koronavírusu a neustále konflikty - aj to sa podpísalo pod nedôveru ľudí k súčasnej vládnej koalícii. Na celej čiare však pohorel najmä premiér Igor Matovič.

Matovič rok od prvého prípadu infekcie vyzval verejnosť do víťazného boja s pandémiou (Zdroj: Facebook/Úrad vlády SR)

Slovensko sa už rok zmieta vo vlne neistoty z pandémie koronavírusu. Zatvorené prevádzky krachujú, v nemocniciach umierajú stovky ľudí a deti stále nie sú v školách. Vládna koalícia je rozhádaná a vládni predstavitelia na seba útočia cez sociálne siete. Zabudnúť nemožno ani na fiasko s plošným testovaním či tajný nákup neschválených ruských vakcín Sputnik V. K tomu si prirátajme chaotické opatrenia, ktorých dodržiavanie nemá kto kontrolovať a katastrofa je na svete.Aj toto sa podpísalo pod veľkú nedôveru ľudí k súčasnej vláde. 

Koniec Igora Matoviča? Premiér prišiel so záhadným návrhom: Mal by zachrániť vládu

Podľa prieskumu agentúry Focus, ktorý si dala vypracovať televízia Markíza, patrí medzi najmenej dôveryhodných politikov premiér Igor Matovič. Ešte menej ľudí dôveruje podpredsedovi vlády pre legislatívu a strategické plánovanie Štefanovi Holému. Pod to sa zrejme podpísala aj kauza s jeho cestami do Veľkej Británie bez toho, aby podstúpil karanténu či testy na koronavírus. 

PRIESKUM Toto premiér nepredýcha!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Naopak, podľa ľudí je najdôveryhodnejším politikom Richard Sulík, ktorého premiér viní za situáciu, v akej sa Slovensko aktuálne nachádza. Do prvej pätice najdôveryhodnejších politikov patrí aj minister zahraničných vecí Ivan Korčok a minister práce Milan Krajniak. Medzi najnedôveryhodnejších politikov sa k premiérovi zaradila aj ministerka kultúry Natália Milanová a aktuálne exminister zdravotníctva Marek Krajčí. 

PRIESKUM Toto premiér nepredýcha!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: PrieskumVládaDôveryhodnosťIgor MatovičRichard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu