Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Súčasné vedenie rezortu obrany funguje na základe našich výsledkov, hovorí Peter Gajdoš

Peter Gajdoš
Peter Gajdoš (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Súčasné vedenie ministerstva obrany funguje na základe výsledkov našej práce a schválených strategických dokumentov, myslí si bývalý šéf rezortu Peter Gajdoš (SNS).

Po roku ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽANO) vo funkcii negatívne hodnotí stratu transparentnosti a Naďov komunikačný štýl, hovorí tiež o vytváraní nátlaku na zamestnancov a vojakov. Pozitívne vidí zapojenie Ozbrojených síl SR do boja s pandémiou.

Výsledky práce svojich predchodcov využil Naď podľa Gajdoša napríklad pri nákupe letiskových radarov, obstarávaní 3D radarov, projektoch z NSPA a ďalších projektoch, napríklad pri rekonštrukcii Novej Polianky. "Potvrdilo sa, že sme konali maximálne transparentne a vždy počúvali a zabezpečovali požiadavky vojakov," uviedol.

"Negatívne hodnotím stratu akejkoľvek transparentnosti, vytvárania nátlaku na zamestnancov a vojakov, ale aj arogantné, ba priam niekedy až hulvátske vyjadrovanie pána Naďa aj voči občanom SR," skonštatoval Gajdoš v hodnotení. Vysoko však ocenil úsilie a pomoc Ozbrojených síl SR v boji s pandémiou.

Viac o téme: Ministerstvo obranyPeter GajdošJaroslav Naď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu