Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

MIMORIADNE Bývalý generálny prokurátor Jaromír Čižnár mal dopravnú nehodu: FOTO z miesta nehody

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: topky)

PEZINOK - Bývalý generálny prokurátor Jaromír Čižnár mal dnes popoludní dopravnú nehodu.

Hovorca krajského riaditeľstva v Bratislave Michal Szeiff potvrdil informáciu o nehode pre portál pluska.sk. Auto poškodeného podľa hovorcu skončilo mimo cesty a na mieste zasahujú aj hasiči. 

„Dnes krátko po 16.00 h sme prijali na linke 158 z linky 112 oznámenie o udalosti v cestnej premávke, ku ktorej došlo v blízkosti Pezinskej baby. Policajti oznámenie bezodkladne preverili a na mieste potvrdili. Podľa doterajších informácii vozidlo zn. Audi A8 na štátnej ceste II/503 medzi Pezinkom a Pezinskou babou v blízkosti kameňolomu, zišlo mimo vozovky a prevrátilo sa,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Bývalý generálny prokurátor Jaromír
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

„Vo vozidle sa nachádzal vodič, ktorý bol prevezený k ošetreniu privolanou záchrannou službou do jednej z bratislavských nemocníc. K zraneniu iných osôb nedošlo, prítomnosť alkohol v dychu vodiča bola vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčená. Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností, za ktorých k tejto dopravnej nehode došlo sa zaoberajú v súčasnosti dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku,“ dodala polícia. Totožnosť účastníkov udalosti však nepotvrdila.

MIMORIADNE Bývalý generálny prokurátor
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová  potvrdila zásah záchranárov, ktorí pomáhali zranenému mužovi. "Mal tržnú ranu na hlave," uviedla. Čižnár sa vzdal funkcie generálneho prokurátora k 28. októbru 2020. Sedemročné funkčné obdobie mu síce skončilo 17. júla 2020, ale podľa zákona mohol stáť na čele generálnej prokuratúry, kým nepríde nový šéf prokurátorov. Čižnár pár dní po uplynutí funkčného obdobia požiadal prezidentku SR Zuzanu Čaputovú o uvoľnenie z funkcie. Tá ju koncom júla 2020 akceptovala.

Viac o téme: Dopravná nehodaJaromír Čižnár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu