Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Syna videli naposledy pred rokom: Andrej šiel na silvestrovskú prechádzku do lesa, posledná stopa u poľovníkov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Pohotovostný pátrací tím)

PETROVO - Tohtoročný Silvester bol pre rodinu Andreja Značka veľmi náročný. Mladík totiž zmizol presne v tento deň, avšak v roku 2019. Ani po dlhých 12 mesiacoch o ňom nemajú žiadne nové správy. Posledné stopy vedú do lesa.

Bol Silvester, mnohí s napätím očakávali rok 2020. V tom čase ešte Slováci netušili, že ho naruší koronavírus. A v okamihu, keď sa Andrej vydal na prechádzku do lesa za domom v obci Petrovo, jeho najbližší netušili, že ho vidia možno naposledy. Od chvíle, kedy mladý muž zmizol, už ubehol rok. Posledná stopa vedie do lesa. Práve tam ho v osudný deň stretli miestni poľovníci. Potom sa po ňom zľahla zem.

Syna videli naposledy pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Pohotovostný pátrací tím)

Pohotovostný pátrací tím uvádza, že na žiadosť rodiny vykonávali viacero rozsiahlych pátracích akcií. Zapojili sa kynológovia, polícia, miestni dobrovoľníci. Okrem toho na pomoc využívali drony či špeciálne vycvičených psov na vyhľadávanie živých aj neživých osôb. Andreja však dodnes nenašli.

"Je to už dlhý čas, ale aj napriek tomu je to jeden z množstva odložených prípadov, ku ktorým sa vrátime okamžite, ako sa nám podarí získať informáciu, ktorá by nám pomohla pri pátraní," uvádza na svojej facebookovej stránke PPT.

Pracuje sa aj s mrazivou verziou, že Andrej už nie je medzi živými. Ak sa vydáte na prechádzku spomínanou oblasťou, buďte preto v strehu. Ak si na zemi všimnete pohodené staré oblečenie, prípadne niečo, čo by mohlo patriť nezvestnému, neváhajte a kontaktujte Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940 555 959 alebo správou na sociálnej sieti.

Popis nezvestného Andreja Značka a jeho odevu

Andrej je vysoký 195 centimetrov, štíhlej postavy, má približne 65 kilogramov, tmavohnedé krátke vlasy a hnedé oči. V deň, kedy odišiel, mal na sebe tmavomodrú zateplenú vestu, tmavosivý rolák, tmavomodré nohavice, obuté mal pracovné topánky s oranžovou podrážkou a na hlave čiernu pletenú čiapku.

Viac o téme: PátranieNezvestnýPohotovostný pátrací tím
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu