Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia zasahovala počas vianočného obdobia vo viacerých prípadoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

BRATISLAVA - Policajti v Bratislavskom kraji zasahovali počas vianočného obdobia vo viacerých prípadoch. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V sobotu (26. 6.) zasahovala hliadka na zastávke mestskej hromadnej dopravy Vinohrady, kde došlo k vykoľajeniu električky. "Počas jazdy električky v smere do Rače došlo pravdepodobne z dôvodu nepozornosti vodiča k jej prejdeniu na druhú koľaj, na ktorej nebola prehodená výhybka," spresnil hovorca s tým, že celková škoda bola predbežne vyčíslená na približne 4000 eur. Dodal, že výsledok dychovej skúšky bol u vodiča električky negatívny a udalosť sa obišla bez zranení.

V nedeľu (27. 12.) zasahovali seneckí policajti v prípade vodiča, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu. Vo vozidle zn. Ford sa podľa slov polície nachádzali dvaja občania Ukrajiny. Obaja boli podrobení dychovej skúške. "U vodiča skončila s výsledkom 2,31 promile, u spolujazdca 1,96 promile. Obaja muži boli obmedzení na osobnej slobode a eskortovaní na policajné oddelenie," spresnil hovorca. Dodal, že v oboch prípadoch bolo začaté trestné stíhanie.

Viac o téme: ZásahPolícia Vianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu