Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krvavá dráma na východe: Mladíkovi (24) hrozí doživotie, kuchynským nožom zaútočil na svojho otca

Mladík sa pokúsil zavraždiť svojho otca
Mladík sa pokúsil zavraždiť svojho otca (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

KOŠICE – Krvavá dráma na východe Slovenska! Z pokusu vraždy obvinila polícia 24-ročného muža. V jednom z rodinných domov v obci Vyšná Kamenica v okrese Košice-okolie podľa nej svojho otca viackrát bodol nožom.

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová. „Podľa doterajšieho vyšetrovania obvinený muž v piatok (30. 10.) v nočných hodinách po predchádzajúcej hádke a fyzickej potýčke so svojím 46-ročným otcom sa ho pokúsil usmrtiť. Svojho otca, ktorému spôsobil ťažké zranenia, kuchynským nožom viackrát bodol do oblasti brucha a hrudníka,“ uviedla.

Hrozí mu doživotie

Mladíka z okresu Košice-okolie obmedzili na osobnej slobode na mieste činu po spáchaní skutku a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. „Krajský vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného muža do väzby a vyšetrovací spis s podnetom na väzobné stíhanie predložil prokurátorovi Krajskej prokuratúry v Košiciach,“ dodala Mésarová.

Za tento skutok, spáchaný na chránenej osobe a v čase vyhláseného núdzového stavu na Slovensku, mu hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie.

Viac o téme: MužVraždaPokusPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu