Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Tretí deň pilotného testovania: Odberné miesta na Orave otvorili na čas a bez komplikácií

Tretí deň pilotnej fázy plošného testovania na ochorenie COVID-19 sa vo všetkých okresných mestách na Orave začal načas a bez komplikácií. Zobraziť galériu (2)
Tretí deň pilotnej fázy plošného testovania na ochorenie COVID-19 sa vo všetkých okresných mestách na Orave začal načas a bez komplikácií. (Zdroj: TASR/Maroš Černý)

DOLNÝ KUBÍN - Tretí deň pilotnej fázy plošného testovania na ochorenie COVID-19 sa vo všetkých okresných mestách na Orave začal načas a bez komplikácií. Odberné miestnosti v Dolnom Kubíne, Námestove i Tvrdošíne v nedeľu otvorili o 08.00 h. Potvrdili to predstavitelia samospráv.

"Všetky odberné miesta v Dolnom Kubíne by podľa mojich informácií mali fungovať. Väčší nápor obyvateľstva očakávame v popoludňajších a večerných hodinách," zhodnotil Martin Buzna z kancelárie primátora mesta Dolný Kubín. 

KORONAVÍRUS Tretí deň pilotného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/František Iván)

Viac informácií nájdete aj na Facebooku

V okresoch Námestovo, Tvrdošín, Dolný Kubín a Bardejov od piatka  do nedele realizujú pilotnú fázu celoplošného testovania na ochorenie COVID-19. Na akcii sa podieľajú stovky vojakov, policajtov, hasičov, zdravotníkov a administratívnych pracovníkov. Odberné miesta sú otvorené v čase 08.00 h až 12.00 h a 13.00 h až 20.00 h. Počas troch dní by sa malo otestovať 180 000 osôb. Za piatok a sobotu sa podarilo otestovať dovedna 121 518 ľudí, infekčných bolo 4432.

Viac o téme: OtvorenieOravaKoronavírusOdberné miestaPilotné testovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu