Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná Beňová sa poriadne rozohnila: Ste tragédi! Sudkyni, ktorá odsúdila Kotlebu, posiela kyticu

Monika Beňová
Monika Beňová (Zdroj: FB/Monika Beňová)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová zdieľa často svoje pocity a názory na sociálnych sieťach. Podelila sa tam aj s novinkou, že je v radostnom očakávaní dievčatka. Ako mnohí, aj ona sa vyjadrila k neprávoplatnému rozsudku, ktorý poslal Mariana Kotlebu na 4 roky a 4 mesiace do väzenia.

Samosudkyňa Špecializovaného trestného súdu v Pezinku Ružena Sabová v pondelok odsúdila predsedu strany ĽSNS Mariana Kotlebu na 4 roky a 4 mesiace vo väzení. Urobila tak po osemhodinovej záverečnej reči, ktorú Kotleba prednášal. Rozsudok si však vypočul aj napriek zjavnému zdržiavaniu. 

Vyjadrila sa k nemu aj europoslankyňa Monika Beňová, ktorú potešilo najmä to, že Kotlebu odsúdila žena. "Túto kyticu a veľké ďakujem dnes večer posielam do Pezinka, na Špecializovaný trestný súd. Odsúdiť fašistu za prejavy a symboly fašizmu, je (žiaľ) ešte stále na Slovensku hrdinstvo, ale som pyšná, že hrdinkou tohto večera je žena," napísala Beňová a pridala fotografiu s kyticou.

....túto kyticu a veľké ďakujem dnes večer posielam do Pezinku, na Špecializovaný súd. Odsúdiť fašistu za prejavy a...

Uverejnil používateľ Monika Beňová Pondelok 12. októbra 2020

Pod jej príspevkom sa rozprúdila vášnivá debata a nechýbali ani komentáre, ktoré predsedu extrémistickej ĽSNS obhajovali. To však Beňová nenechala len tak. "Smejem sa na primitívnych obdivovateľoch náckov, spravidla s falošnými účtami, ako sa tu chcú rozohňovať. Počujte, vy tragédi, nikto z vás tu nebude obhajovať fašistov ĽSNS," napísala dnes. 

"Píšte si s nimi. Vaše životy sú rovnako prázdne, ako vaše hlavy. Tak vám treba. Verím, že ĽSNS bude definitívne zrušená a podobné strany budú zakázané," dodala Beňová. 

....smejem sa na primitívnych obdivovateľoch náckov, spravidla s falošnými účtami, ako sa tu chcú “rozohňovať”...

Uverejnil používateľ Monika Beňová Utorok 13. októbra 2020
Viac o téme: PojednávanieSúd Monika BeňováMarian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu