Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Beňová o svojej malej princeznej: Leuška prvýkrát ukázala tváričku! Na mamičku sa nepodobá

Monika Beňová Zobraziť galériu (3)
Monika Beňová (Zdroj: Facebook-Monika Beňová)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová (51) prežíva prekrásne obdobie. Čoskoro totiž prinesie na svet vytúženú dcérku. Dievčatko, ktoré dostane meno Lea, už dokonca ukázalo svoju tváričku! Budúca mamička ju videla vďaka ultrazvuku. A o milú správu sa podelila aj na svojom profile na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj: Obrovská radosť v rodine europoslanca: Už sme traja! Nikdy sme neboli šťastnejší

Záber dcérky si samozrejme nechala pre seba a svoju rodinu. No nechýbali ďalšie podrobnosti o očakávanom prírastku. Napríklad aj prvotné postrehy o tom, na koho sa malinká podobá.

Budúca mamička zapózovala v pohodlných šatách a sýtomodrom saku.
Zobraziť galériu (3)
Budúca mamička zapózovala v pohodlných šatách a sýtomodrom saku.  (Zdroj: Facebook-Monika Beňová)

"29.týždeň, dnes nám Leuš prvý raz ukázala tváričku. Doteraz sa vždy schovala za rúčky. No a ten 3(4)D ultrazvuk nám ju ukázal dnes krásnu. Podobá sa na brata a na tatina. A váži takmer 1300 g," napísala Beňová. Ako ďalej dodala, bábätko je o 300 gramov ťažšie, ako jej syn Martin, keď prišiel na svet. 

Beňová o svojej malej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-Monika Beňová)

Len nedávno europoslankyňa opísala aj to, aké mala pocity počas tehotenstva v dvadsiatke. V tom čase ju omnoho viac trápili ranné nevoľnosti.

"Práve minule som to tak porovnávala, že keď som čakala Maťka, tak som chodievala ešte na UK-čku a bývali sme v Petržalke. Chodievala som 45-kou na Šafárikovo námestie. Pamätám si, že sme mávali ráno o siedmej prednášku a ako strašne mi bývalo nevoľno, ráno keď som na túto prednášku chodila," zaspomínala v relácii Teleráno politička na muky v MHD. Viac si prečítajte tu.

Viac o téme: Tehotenstvo Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu