Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Obrovská radosť v rodine europoslanca: Už sme traja! Nikdy sme neboli šťastnejší

Michal Šimečka Zobraziť galériu (2)
Michal Šimečka (Zdroj: Facebook/Michal Šimečka)

BRATISLAVA - Ďalšia radostná správa. Europoslanec za Progresívne Slovensko Michal Šimečka sa stal otcom. S fotkami malej Táničky sa pochválil na sociálnej sieti Facebook. S manželkou nikdy neboli šťastnejší.

Zdá sa, že babyboom nie je len medzi celebritami. Aj politici sa tešia z nových prírastkov. V radostnom očakávaní je napríklad europoslankyňa Monika Beňová či poslankyňa za stranu Za ľudí Vladimíra Ledecká. Prednedávnom sa otcom stal aj bývalý líder koalície PS/SPOLU Michal Truban. 

Nikdy sme neboli šťastnejší

Dnes sa k čerstvým rodičom pridali aj manželia Šimečkovci. "Už je s nami. Dostala nádherné ruské meno, ale inšpirované postavou zo slovenského románu. A bude jediná zo Šimečkovcov so skutočne umeleckými génmi - po svojej mamine," napísal Šimečka. "Nikdy sme so Soňou neboli šťastnejší. Je to presne také, ako všetci hovoria." 

O tom, že jeho manželka je tehotná, informoval koncom februára. "Od leta budeme traja. Soňa je v štvrtom mesiaci, všetci sú zdraví a všetko je tak, ako sme si to vysnívali. Sme veľmi šťastní," napísal Šimečka. V tom čase bolo ešte pred voľbami a Šimečka premýšľal o budúcnosti a dôležitosti volieb. 

"Určite príde čas na racionálne obavy o budúcnosti, v ktorej vyrastie. Ale v tejto chvíli sme zaneprázdení čistou radosťou, vymýšľaním mien - a diskusiami o tom, či bude naše dieťa divoké a nezvládateľné (po mne), alebo múdre, krásne a talentované (po Soni)," dodal. 

Viac o téme: Michal Šimečka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu