Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Beňová sa už čoskoro stane druhýkrát mamou: Priznala trápenie! Ženy žiada o pomoc

Monika Beňová
Monika Beňová (Zdroj: FB/Monika Beňová)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová nedávno oznámila, že vo svojich 51 rokoch čaká dieťa. K už dospelému synovi tak čoskoro pribudne malá Lea. Beňová je momentálne v siedmom miesaci tehotenstva.

V oranžových šatách a s guľatým bruškom - tak pozúje europoslankyňa Monika Beňová na sociálnej sieti. 51-ročná Beňová je momentálne v siedmom mesiaci tehotenstva, ktoré si užíva plnými dúškami. Tehotenstvo v lete zvláda dobre, no aj ju trápili vysoké teploty. 

EXKLUZÍVNE FOTO Tehotná Beňová ruka v ruke s partnerom: Prezradila, čo jej nariadil doktor

"Boli sme za babkou a dedom v Slávičom. Už sme v 7. mesiaci, tak to už “vidieť”, som oranžová bublina s malou ružovou bublinkou v brušku. Ako večer a v noci spŕchlo, je vonku veľmi príjemne," napísala Beňová k fotografiám.

Zároveň však priznala, že ju predsa niečo trápi. "Chcela by som sa trochu poradiť. V posledných dňoch mi tŕpnu ruky, hlavne v noci, ale tak že to fakt až bolí. Asi z chrbtice, lenže na masáž nemožem ísť (povedal doktor). Tak ak máte nejaký osvedčený trik, posuňte ho kočky," vyzvala sledovateľky Beňová. 

Kraaaasnu nedeľu prajeme z Vrakune boli sme za babkou a dedom v Slávičom. Už sme v 7.mesiaci, tak to už “vidieť”, som...

Uverejnil používateľ Monika Beňová Nedeľa 23. augusta 2020
Viac o téme: EuroposlankyňaTehotenstvo Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu