Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovský hazard so životom! FOTO Vystrájanie mladíkov v Bratislave rozčertilo aj políciu, vyjde ich to draho

Mladíci riskovali svoj život, keď sa viezli na zadných nárazníkoch vlaku
Mladíci riskovali svoj život, keď sa viezli na zadných nárazníkoch vlaku (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Hazard ich mohol stáť život! Mladíkov, ktorí sa na sklonku júla viezli na zadných nárazníkoch vlaku, hľadá polícia. Muži zákona prosia o pomoc aj verejnosť a varujú, že ide o mimoriadne nezodpovedné a nebezpečné konanie.

Bratislavskí policajti sa intenzívne zaoberajú "letným dobrodružstvom" dvoch mladíkov zvečneným na fotografii, ktorá koluje sociálnou sieťou Facebook.

Mladík mal byť v karanténe, opitý nasadol na motorku: Teraz mu hrozí poriadne mastná pokuta

K priestupku došlo 30. júla v úseku jazdy vlaku medzi ŽST Bratislava – Nové Mesto a ŽST Bratislava ÚNS. Dvaja doposiaľ neznámi mladíci sa tam viezli na zadných nárazníkoch osobného vlaku.

Mladíci riskovali svoj život,
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Polícia v tejto súvislosti vyzývaobčanov k spolupráci. „Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na fotografii, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na Polícia SR - Bratislavský kraj,“ uviedli policajti.

Páchateľom hrozí pokuta vo výške od 100 do 1000 eur. „V prvom rade však upozorňujeme, že ide o mimoriadne nezodpovedné a nebezpečné konanie, ktoré môže nie len ohroziť vaše zdravie, ale v niektorých prípadoch môže mať až tragické následky,“ doložili ochrancovia zákona.

Viac o téme: BratislavaPolíciaVlakPátranieMladíci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu