Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Policajti stíhajú 22-ročného vodiča: Priznal sa k užívaniu drog

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

PÚCHOV – Púchovskí policajti zadržali na ceste I/61 v smere z Považskej Bystrice do Beluše 22-ročného vodiča, ktorý nedokázal ísť vo svojom jazdnom pruhu a jazdil zo strany na stranu. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Vodič pôsobil podľa polície utlmene, bol dezorientovaný a nereagoval na otázky. "Dychová skúška u neho bola negatívna. Mladý vodič súhlasil s lekárskym vyšetrením a odberom biologického materiálu na zistenie prítomnosti omamných látok. Zároveň policajtom uviedol, že si dal na obed tabletku extázy a deň predtým pervitín. Taktiež mal uviesť, že je užívateľom drog. Po zákonnom poučení im vydal vrecúško s tabletkami oranžovej farby. Policajti materiál zaistili a zaslali na expertízne skúmanie do kriminalisticko-expertízneho ústavu," uviedla polícia.

Policajti stíhajú 22-ročného vodiča:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Púchovskí policajti vedú trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. "V prípade vznesenia obvinenia a preukázania viny hrozí mladíkovi trojročné väzenie," dodala polícia.

Viac o téme: DrogyVodičStíhaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu