Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Astrológovia: Slovensko čakajú veľké zmeny

BANSKÁ BYSTRICA - Budúci rok bude pre Slovensko obdobím zmien a nového začiatku. Takto si rok 2008 predstavujú astrológovia a numerológovia oslovení ČTK.

Podľa hviezd je vraj krajina stredobodom pozornosti a riešiť bude najmä ekonomické vzťahy. Napriek možnému chaosu predpovedajú astrológovia Slovensku ešte niekoľko rokov rastu, ale aj búranie tradícií a otváranie nových možností.

"Vyzerá to, ako by sme boli na začiatku niečoho nového," povedal ČTK prešovský astrológ Ján Demjanič. Niektoré planetárne cykly sa podľa neho začali krížiť, čo prináša možný chaos. Vzájomné pôsobenie Pluta a Jupitera spolu s opozíciou Uránu a Saturnu vraj prináša určitý zlom, keď najmä Urán búra tradície a dogmy a otvára cestu novým možnostiam.

Nový začiatok a zmeny pre niektoré oblasti života spoločnosti avizovala aj numerologička Katarína Kubalíková. K tomuto záveru ju priviedol už samotný súčet číslic letopočtu, ktorým je jednotka a tá je symbolom začiatku. Podľa jej kolegyne Zlatice Mokráňovej prináša zmeny väčšina letopočtov končiaca sa číslicou osem. Osmička zároveň symbolizuje ekonomiku, politiku a ambície, dvojka na začiatku letopočtu zasa vzájomné vzťahy.

Zovšeobecňovať predpovede tak, aby boli vhodné pre všetkých obyvateľov Slovenska sa však nedá, upozorňuje Demjanič. Aj vplyvy jednotlivých planét sa podľa neho prejavujú v niektorých oblastiach sveta výraznejšie. Nachádzame sa v určitej situácii a je iba na nás, ako vplyv hviezd využijeme, zakončil astrológ.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu